Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Qingdao Xinmeiteng Sponge Manufacture Co. info@qd-xinmei.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Qingdao Xinmeiteng Sponge Manufacture Co. Εταιρικό Προφίλ

 • Κίνα Qingdao Xinmeiteng Sponge Manufacture Co. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Qingdao Xinmeiteng Sponge Manufacture Co. Εταιρικό Προφίλ
Qingdao Xinmeiteng Sponge Manufacture Co.
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής

 • Κύρια Αγορά

  Βόρεια Αμερική,Νότια Αμερική,Δυτική Ευρώπη,Ανατολική Ευρώπη,Ανατολική Ασία,Νοτιοανατολική Ασία,Μέση Ανατολή,Αφρική,Ωκεανία,Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  XINMEI

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  50~200

 • Ετήσιες πωλήσεις

  1500000-3000000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2002

 • Εξαγωγή pc

  60% - 70%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

Εισαγωγή

Εισαγωγή γραφικών προϊόντων.pdf

Η XINMEITENG βρίσκεται στην όμορφη παραθαλάσσια πόλη του Τσιντάο, δίπλα στους αυτοκινητόδρομους Τζινάν-Τσιντάο, Τσινγίν, Γιανκίν και Τσινγκχού,και συνδέεται με το διεθνές αεροδρόμιο Jiaodong και το τερματικό σταθμό του λιμανιού QingdaoΗ εταιρεία διαθέτει προηγμένο εξοπλισμό επεξεργασίας, με περισσότερες από 20 σειρές κορυφαίων εξοπλισμών επεξεργασίας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό,περισσότερα από 7 εκατομμύρια γιουάν επενδύσεων σε εξοπλισμόΗ εταιρεία παράγει κυρίως εξοπλισμό κοπής και επεξεργασίας σφουγγαριών υψηλής ποιότητας,και διαθέτει υψηλό επίπεδο σχεδιασμού και επεξεργασίας στην βιομηχανίαΗ τεχνολογία εξοπλισμού κοπής είναι υψηλότερη από την ίδια βιομηχανία στην Κίνα, σε σύγκριση με το επίπεδο της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών.αναζωογονητική σύνθεσηΤα προϊόντα είναι έως και μια ντουζίνα σειρές και περισσότερες από 50 ποικιλίες, οι οποίες πωλούνται σε όλο τον κόσμο και εξάγονται στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία, την Ωκεανία, την Αφρική και άλλες περιοχές.
Η εταιρεία υιοθετεί προηγμένο εξοπλισμό και τεχνολογία, απορροφά τον διεθνή προηγμένο μηχανισμό διαχείρισης και περνά το ISO9001,Πιστοποίηση διεθνούς συστήματος διαχείρισης ποιότητας 2000 και πιστοποίηση CE, εν τω μεταξύ η εταιρεία μας έχει τέλειο εξοπλισμό δοκιμών και σύστημα, τα προϊόντα φτάνουν το διεθνές πρότυπο και είναι στο κορυφαίο επίπεδο στην Κίνα.υψηλές απαιτήσεις αξιοπιστίας, ηγετική τεχνολογική καινοτομία, παρέχοντας στους πελάτες υψηλής ποιότητας, υψηλής ποιότητας προϊόντα είναι ο στόχος που η νέα ομορφιά μας προσπαθεί να επιδιώξει.
Θα δεσμευτούμε για συνεχή καινοτομία, για να παρέχουμε στους πελάτες στο σπίτι και στο εξωτερικό υψηλής ποιότητας προϊόντα και τέλεια υπηρεσία, και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο μαζί σας.

Κίνα Qingdao Xinmeiteng Sponge Manufacture Co. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Qingdao Xinmeiteng Sponge Manufacture Co. Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Qingdao Xinmeiteng Sponge Manufacture Co. Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Qingdao Xinmeiteng Sponge Manufacture Co. Εταιρικό Προφίλ 3Κίνα Qingdao Xinmeiteng Sponge Manufacture Co. Εταιρικό Προφίλ 4 

Υπηρεσία

Η επιχείρησή μας παράγει κυρίως την κοπή σφουγγαριών υψηλών σημείων και εξοπλισμός επεξεργασίας, την κοπή κάλυψης προϊόντων, τη διαμορφωμένη κοπή, τον αφρό, ανακυκλωμένο σύνθετο, τη συντριβή, την αυτοματοποίηση, κ.λπ.

Η ομάδα μας

Η επιχείρησή μας υιοθετεί τον προηγμένο εξοπλισμό και την τεχνολογία, απορροφά το διεθνή προηγμένο διοικητικό μηχανισμό, και περνά ISO9001, πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2000 τη διεθνή και την πιστοποίηση CE, εν τω μεταξύ η επιχείρησή μας έχει τον τέλειους εξοπλισμό και το σύστημα δοκιμής, τα προϊόντα μας φθάνουν στα διεθνή πρότυπα και είναι στην κυριάρχη θέση στην Κίνα. Υψηλός - τα ποιοτικά πρότυπα, υψηλές απαιτήσεις για την αξιοπιστία, κύρια τεχνολογική καινοτομία, που παρέχει στους πελάτες το υψηλό σημείο, υψηλής ποιότητας προϊόντα είναι ο στόχος ότι η νέα ομορφιά μας προσπαθεί να ακολουθήσει.

 

Shipping

Κίνα Qingdao Xinmeiteng Sponge Manufacture Co. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Qingdao Xinmeiteng Sponge Manufacture Co. Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Qingdao Xinmeiteng Sponge Manufacture Co. Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Qingdao Xinmeiteng Sponge Manufacture Co. Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα Qingdao Xinmeiteng Sponge Manufacture Co. Εταιρικό Προφίλ 4